O proizvajalcu

V zadovoljstvo nam je pomagati VAM živeti zdravo in izpolnjujoče življenje.Že več kot 35 let pri FINE proizvajamo naravne in zdrave proizvode ter čiste izvlečke najvišje kvalitete iz narave; specializiramo pa se v izboljšavi učinkovitosti proizvodov z glavnimi procesi ekstrakcije in mešalnimi storitvami.

Le proizvodi najvišje kvalitete in le najvarnejša tehnologija ustrezajo našim določenim standardom.
Zagotavljamo vam kvaliteto, doslednost in integriteto.

FINE se ponaša s certikati najvišje stopnje s področij izdelkov prehrambene farmacije, hrane ter kozmetike na Japonskem.

Kjer je le možno, so naši izdelki potrjeno organski; kjer to ni izvedljivo, pa sledimo najvišjim standardom v proizvodnji ali pridobivanju kvalitetnih čistih sestavin. Certificirani standardi so le začetek standardov, ki jih zahtevamo od nas samih.

(Certifikat: ISO9001 Japonska , ZDA , UK.GMP in Organic JAS.) Nenehno izvajamo teste za plesni, pesticide in strupene nečistoče, saj pripravljamo in sestavljamo proizvode, ki med našo ciljno skupino veljajo za najboljšo hrano in prehrambene dodatke, dostopne po svetu.

Yoshimasa Sasaki C.E.O.
FINE Co., Ltd, Osaka, Japonska


Kaj je podjetje prehrambene farmacije?

Podjetje, ki se ukvarja z ekstrakcijo posebnih snovi iz naravnih rastlin in živali na najvarnejši možen način in jih nato zmeša v hrano ter prehrambene dodatke, se imenuje podjetje prehrambene farmacije.

Za razliko od farmacevtskih podjetij podjetja prehrambene farmacije ne sintetizirajo kemičnih aditivov, vitaminov ali drugih nenaravnih proizvodov, temveč raje uporabijo moč sinergije naravno pojavljajočih se snovi za zdravje.

V industriji prehrambene farmacije FINE sprejema odgovornost zadostiti in preseči najvišje standarde priprave in predelave. Vodenje je ključna komponenta naše življenjske etike.

Natančna ekstrakcija posebnih rastlin in snovi iz živali ter vmešanje le teh nazaj s polnohranilnimi viri, da dobimo vitalne in zdrave proizvode, je ena izmed naših prepoznavnih posebnosti.

 

Zahvaljujemo se vam za vaše povpraševanje.