Hialuron & Ribji kolagen

 

Skrivnost zdravja in lepote od znotraj

Za tiste, ki želite ohraniti svojo naravno lepoto in narediti nekaj dobrega za svoje telo, je pred vami učinkovit in visoko kvaliteten prehranski dodatek.

Šest dragocenih naravnih sestavin

Hialuron & Ribji kolagen je prehranski dodatek, ki vsebuje kombinacijo šestih dragocenih, naravnih sestavin, ki organizmu vračajo vitalnost, čvrstost, prožnost in mladosten videz.

 

HIALURONSKA KISLINA je naravna vlažilna učinkovina (ima izvrstno sposobnost zadrževanja vlage v telesu), ki se nahaja v medceličnem prostoru tkiv. Veže elastin in kolagen, ju oskrbuje z zadostno količino vode in tako ohranja kožo mladostno napeto in prožno. >> več


KOLAGEN je glavna beljakovina vezivnega tkiva, odgovoren za čvrstost in elastičnost kože. Prav tako je zelo pomemben za sklepe, hrustanec in kosti. Ribji kolagen je pridobljen iz globokomorskih rib Pacifika in predstavlja odlično nadomestilo za človeški kolagen. Se tudi veliko hitreje in bolje absorbira v naše telo kot do sedaj poznana goveji in prašičji kolagen. Ribe tudi niso okužene z nobeno od nevarnih bolezni, ki napadajo tako prašiče kot govedo, zato je toliko bolj varen. >> več


ELASTIN je beljakovina, ki omogoča prožnost in voljnost tkiv. >> več


VITAMIN C je eden najpomembnejših antioksidantov in je nujno potreben za normalno tvorbo kolagena v telesu. Preprečuje nastanek starostni peg na naši koži. Ohranja zdravje srca in ožilja. Krepi imunski sistem in preprečuje rakave bolezni. >> več


BIOTIN je vitamin lepote. Skrbi za lepo koži, prožnost in lesk las, nohtom pa zagotavlja trdnost in elastičnost. >> več


IZVLEČEK PEARL COIX deluje alkalno, očiščevalno ter vsebuje veliko mineralov, zlasti magnezija. Je  eden od najbogatejših naravnih virov antioksidantov.  Poleg tega pa je kot učinkovit pripomoček za svetlenje kože pomemben dodatek v kozmetični industriji  na Japonskem.
>> več

Gibčno telo, čvrsto tkivo in gladka koža

Da bi razumeli naravni razvojni proces kože v teku življenja, moramo vedeti, da se presnovni procesi v našem telesu s staranjem upočasnijo in človeško telo ne more iz hrane pridobiti dovolj potrebnih snovi, ki vplivajo na zdravje, počutje in nenazadnje na izgled naše kože.

20. leta: Koža je v najboljši formi. Po problematičnem obdobju pubertete je sedaj najbolj napeta in sposobna hitre regeneracije.

30. leta: Nastajanje kolagena v telesu peša. Vidne postanejo rahle gubice in smejalne črte.

40. leta: Še naprej  upada tvorba kolagena v telesu  in koža postaja vedno manj elastična.

50. leta: Rahle gubice se spreminjajo v gube. Posebno na vratu in dekolteju, kjer je maščobno tkivo tanko, je opazno pomanjkanje napetosti tkiva.

Vplivi okolja na naše telo so vedno bolj škodljivi in agresivni. Zaradi tanjšanja ozonske plasti je škodljivi vpliv sevanja sonca (UV žarki) vedno bolj močan.  Čeprav sonce koristi naši duši, pa je za kožo pravi stres.  Kožo moramo zaščititi. Pri tem je kolagen, za pridobitev in ohranjanje vlage, nepogrešljiv.

Kosti, hrustanec in sklepi

Tudi naš podporni in gibalni sistem potrebuje kolagen. Le-ta zagotavlja trdnost kosti in boljšo gibljivost sklepov.

Dnevni odmerek za boljše počutje in lepoto

Za odrasle 1 vrečka (7g) na dan z vodo, sokom ali drugo pijačo ali s hrano.

Priporočen dnevni vnos izdelka (7g) vsebuje:

- 60 mg Hialuronske kisline
- 5.250 mg Ribjega kolagena
- 15 mg Elastina
- 450 mg Izvlečka Pearl Coix
- 100 mg Vitamina C
- 45 µg Biotina

Pakiranje izdelka je 210g in zadostuje za 30 dni jemanja.
Učinek je opazen že po nekaj tednih. Priporočena uporaba je 3 mesece, vendar ni omejitev za daljšo uporabo.

O proizvajalcu

Naturamed d.o.o. je pooblaščeni zastopnik in prodajalec izdelkov proizvajalca
FINE CO, Ltd, Japonska >> več